Reptil Veterinär

Inkluderar sköldpaddor / sköldpaddor, Leguaner, skäggiga drakar, kameleonter, ödlor, ormar, etc. Du ska alltid välja en bra vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligtom du har husdjur, så att dem får vård om det skulle behövas.

Reptiler kan göra stora husdjur så länge de är ordentligt omhändertagna. Det är ganska vanligt att reptilianska husdjur lider av undernäring på grund av både en dålig kost och en otillräcklig diet. Detta är inte på grund av avsiktlig ägare försummelse men på grund av brist på kunskap om vad dessa husdjur behöver trivas. När du tar ditt husdjur till Salmon Brook Animal Hospital ser vi till att du är fullt informerad om rätt kost och rätt levnadsvillkor för att ditt husdjur ska kunna leva sitt hälsosammaste liv.

Det är viktigt att du tar in dina reptildjur för årliga kontroller för att vi ska kunna ge bästa möjliga vård. Eftersom det alltid är svårt att upptäcka sjukdomar och hälsoproblem som påverkar Exotiska husdjur, tillåter dessa årliga tentor oss att skapa en baslinje hälsa för ditt husdjur och upptäcka förändringar över tiden.
Du bör ta med ditt reptildjur för att se oss omedelbart om de uppvisar något av dessa symtom:

Förändringar i matvanor eller dricksvanor Kasta problem Förändring i avföring eller urinproduktion Klumpar eller gupp närvarande Förändring i allmänt utseende Förändring i aktivitetsnivå Haltande eller lameness beteendeförändring Förändringar i hållning Andningsproblem Bubblor från näsborrar eller ögon Oförmåga att öppna ögonen Svullna Ögon Orala lesioner