Din kompletta guide till att välja och konfigurera en VPN-tjänst

Kim har varit att framhäva fördelarna med VPN i åratal. I själva verket, på en nyligen resa till Europa, använde hon en VPN inte bara för att skydda sina enheter, men också för att låta henne strömma hennes favorit TV-program och filmer som blockerades i Europa.

I den här guiden vägleder vi dig genom hur VPN fungerar, hur du ställer in dem på Windows och Mac och vad du ska leta efter när du handlar för VPN.

Vi har ExpressVPN, inte bara för att de är en sponsor av Kim komando show, men också för att det är det enklaste och bästa VPN vi har hittat. Och där ‘ en huvudnummer vi särskilt lik, vilken du sannolikt ville inte ‘ har tanken om: ExpressVPN arbeten över mångfaldig anordningen. Du kan använda ett konto på fem enheter, oavsett plattform.

Tryck eller klicka för en deal från ExpressVPN som Kim förhandlade för dig.
Så här fungerar VPN-anslutningar

Ett virtuellt privat nätverk, eller VPN, är ett skyddslager mellan dina enheter och Internet. Den döljer din IP-adress och din plats och krypterar dina data när den lämnar enheten och reser till vilken webbplats du besöker. Viktigast av allt, när du inte är hemma eller på jobbet och du använder offentliga Wi-Fi, en VPN ger ett viktigt lager av säkerhet.

Som illustrationen ovan visar, ansluter din enhet, oavsett om det är en fjärrdator, smarttelefon eller surfplatta, till Internet via en Internet-leverantör.

Om du är på ett osäkert eller offentligt nätverk, som på ett kafé, flygplats, köpcentrum, bibliotek eller var som helst, verkligen, du skickar upp frågor genom “cyberrymden” och de väg genom privata nätverk till andra datorer eller servrar.

Du öppnar en dörr genom vilken information utbyts. Dessa servrar skickar information till dig och de hämtar information om dig, din IP-adress, din plats, din enhet och mer.

Ett VPN blockerar tvåvägsutbytet av information. IP-adressen och platsdata kommer från VPN-värdens Server, så servrarna i andra änden lär sig ingenting om dig eller dina data.
Vad du ska titta efter i en VPN-

Du vill ha en VPN som inte skörda och sälja din information, en som fungerar över flera enheter. Mest av allt, det måste vara lätt att använda. ExpressVPN kontrolleras av alla rutor i vad Kim söker i en VPN-tjänst:

Surfa anonymt
Avblockera webbplatser, särskilt när du reser
Dölj din IP-adress
Obegränsad streaming (inga data Caps)
Använda på flera enheter, oavsett operativsystem
Enkel att ställa in och använda
Snabb
24-timmars chatt hjälp
Ingen data skörd