ECig marknadsandelar

Den elektroniska cigaretten eller ecig antas alltmer av fransmännen. Vi gillar “vaping” mer än att röka. Och marknaden för marknadsföring av denna cigarett expanderar ständigt, trots tobaksindustrins närvaro.

Redan 1.000.000 ” vapers »

Det var 2007 att den elektroniska cigaretten kom in på den franska cigarettmarknaden. Trots närvaron av den klassiska cigaretten genom sina stora produktionsindustrier lyckas ecig göra en plats för val på marknaden. “Vaping”, som är det faktum att konsumera elektroniska cigaretter, har blivit vanligare bland 50000 rökare i SVerige. Observera att det finns totalt cirka 15 miljoner rökare.

Och med den elektroniska cigaretten som presenteras som ett alternativ till att sluta tobaksberoende, finner många av dessa rökare lösningen för ett uttag. Detta motiverar den entusiasm som genereras av ecig och multiplikationen av marknadsföringsmärken på marknaden. Det faktum att e-cigaretten är en påfyllningsbar cigarett med E-vätskor och SUB OHM, Coils, SUB OHM COILS, Aspire Coils, Athena Coils, Eleaf Coils, FreeMax Coils, GeekVape Coils, Horizontech Coils är en annan fördel för vapers. Priset är mellan 40 och 80 euro, och e-vätskor mellan 4 och 9 euro beroende på varumärke. Erbjudandena är mycket olika på Vapostyl. Med denna ecig kan rökaren dela med åtta den månatliga budgeten han spenderar på cigarettkonsumtion. Vilket är mycket intressant för hans ficka.
Stor omsättning för ecig

De flesta av de märken som finns idag på den franska scenen hade gjort sig kända via internet. Vissa har fortfarande” uteslutna web ” – tjänster med internetförsäljning. Men idag har flera märken hundratals butiker som säljer elektroniska cigaretter. De fortsätter att expandera sitt distributionsnät med öppnandet av nya butiker. Att vara mindre än ett dussin totalt för att dela en ganska stor marknad med ökningen av vapers varje år, hanterar dessa e-cigaretthandlare stor försäljning. Vissa märken räknas redan miljoner.

År 2012 uppskattades omsättningen i SVerige till 40 miljoner euro. Med ökningen av vapers antas det att denna siffra kommer att korsa tröskeln på 100 miljoner euro i år. Och de beräknade 150 försäljningsställena skulle kunna fördubblas i slutet av 2013. Dessutom finns det redan nya marknadsföringsmärken som erbjuder ännu mer konkurrenskraftiga produkter. Och den snabba utvecklingen av denna marknad lockar några stora tobaksindustrier som planerar att investera i tillverkning och marknadsföring av elektroniska cigaretter.

Källa: Klicka här, se mera, se här, Vape.