Fördelar och egenskaper hos Smart TV

TV-revolutionen görs framför våra ögon – nu har de flesta av oss en plasma-tv eller LED, och tillverkarna konkurrerar om att utrusta dem med fler och fler funktioner. Se om du vet vad Smarta TV apparater kan, och om du använder alla sina möjligheter. Och ta reda på vad smart TV har funktioner och varför det är mer än en internet-tv.

Smart TV-Funktioner

Smart TV betyder lika mycket som smart, smart. Är det en bra term för moderna TV-apparater? Betyder detta något utöver det faktum att dessa är TV-apparater med Internet? Jag tror att det är bäst att göra en uppskattning baserad på vad de faktiskt kan göra. Vi kommer inte att fokusera på de grundläggande funktionerna som varje TV faktiskt har. Å andra sidan är det värt att överväga de som är mest användbara och att du kanske inte har känt till.

Inspelning utan dekoder

Har du varit till en väns hus och sett dem stoppa en show med en knapptryckning så att du kan göra dig själv en kopp te och sedan bläddra igenom annonserna? Ja, det är imponerande. Du har inte en digital set-top box, bara en smart TV och kabel? Inget är förlorat. Kontrollera SMART TV-funktionerna för att kunna kolla på Streamtajm. I avsnittet modeller, helt enkelt koppla in och konfigurera en extern enhet för att njuta av inspelning, stopp och Avbryta program som du har tittat på. Hela operationen reduceras för att sätta in en extern disk under USB-porten.

Mer bekvämt fotovisning

Att förlora bilder på en flash-enhet eller Jonglering minneskort är ansträngande. När allt kommer omkring, du kommer inte att visa semester bilder till en familj hopkrupen framför en bärbar dator skärm. Men vad är smarta TV-apparater för? Du väljer ett foto på skärmen på din smartphone eller surfplatta och flyttar den till skärmen i en rörelse.Efter ett tag visas bilden framför ögonen på de människor som samlades i rummet, och du flyttar inte ens från soffan.

Kontroll utan fjärrkontroll

TV-fjärrkontrollen är en av de saker som magiskt rör sig runt och är ofta förlorad. Att söka och hitta dem är tråkigt. Om du är trött på detta, använd din smartphone. Den moderna Smart TV har en speciell applikation från tillverkaren som du kan använda och installera på din smartphone för att göra den till en fjärrkontroll. Nästa” försvinnande ” av piloten kommer inte längre att vara ett problem.

Videochatt med din familj

Skype blir allt mer populärt. Vi reser mycket, vi lämnar ofta, men vi vill fortfarande vara i ständig kontakt med våra familjer. En smart TV kan ha en inbyggd webbkamera, vilket gör det lättare att kommunicera med dina nära och kära. Du behöver inte gå upp från soffan för att ta reda på vad som händer med din mamma eller syster som bor över havet. Naturligtvis kan idag även en smartphone bearbeta ett videosamtal, men vi talar också om konversationens kvalitet och komfort.